Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Захисник "Азовсталі" Діанов передає 23 млн гривень на лікування побратимів

Захисник Маріуполя Михайло Діанов, якого звільнили з полону в межах обміну військовополоненими 21 вересня, вирішив віддати 23 млн 430 тис. грн, які він зібрав для себе, на лікування побратимів.

"Друзі, усі ваші донати передаю на лікування побратимам! Ваші донати були не лише турботою – це ще й велика відповідальність. Вони мають знайти правильне і чесне застосування. (...) Я отримав колосальну суму допомоги від простих громадян. Загалом 23 млн 430 тис. грн. Нема достатніх слів вдячності всім вам", — написав Михайло Діанов на своїй фейсбук-сторінці.

Захисник зазначив, що Рінат Ахметов і ФК "Шахтар" вирішили допомогти йому з лікуванням, з пошуком лікарів за кордоном та з підготовкою документів.

"Я знаю, що мені пощастило більше, ніж багатьом хлопцям. Мене впізнають, допомогти мені відгукнулось так багато людей. І тепер я маю шанс повернути собі здорову руку. Я мрію про те, що так само я зможу допомогти й іншим хлопцям. Моя головна мета, щоб ампутацій було менше, а ветеранів зі здоровими кінцівками більше", — сказав він і додав, що про кожного, кому буде надана допомога, готуватиме повний звіт використання грошей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ