Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Захисники Авдіївки потребують допомоги

Героїчні оборонці Авдіївки, бійці 72 ОМБр потребують допомоги. Наразі гострою потребою є ремонт пошкодженої під час обстрілів техніки та автомобілів, придбання нових автівок взамін згорілих та посічених осколками. Також відновлення систем зовнішнього відеоспостереження на деяких ділянках. Про це йдеться у повідомленні на офіційній сторінці 72 ОМБр у соціальній мережі Фейсбук.

У повідомленні сказано, що продуктів, одягу, ковдр та інших речей вже вдосталь, навіть зі значним запасом. Військовослужбовці бригади отримують щодня свіжий хліб, мають питну й технічну воду, повністю забезпечені камуфляжем (зіпсований та зношений одяг оперативно замінюється новим згідно заявкам з підрозділів).

Наразі гострою потребою є ремонт пошкодженої під час обстрілів техніки та автомобілів, придбання нових автівок взамін згорілих та посічених осколками; а також відновлення систем зовнішнього відеоспостереження на деяких ділянках.

АВТО. Якщо хто має на ходу "Ниву", "УАЗ" (таблєтка), джип, повнопривідний бус чи аналогічні авто в нормальному стані - вам будуть надзвичайно вдячні підрозділи, що стоять на першій лінії оборони та на "нулі" (в тому числі й ті, що захищають нові рубежі). Пишіть в лічку прес-офіцеру #ЕленаМокренчук, дамо координати конкретних отримувачів (або дзвоніть після 19.00 0970416460).

РЕМОНТ. Кошти на ремонт так званих "волонтерських" легкових автівок, які мають пошкодження що піддаються ремонту, можна перерахувати на картку 5168 7423 5132 3104 з приміткою "Благодійність на відновлення авто". Звіт по використанню зібраних коштів буде публікуватися щотижнево тут, на офіційній сторінці бригади.

ВІДЕОСПОСТЕРЕЖЕННЯ На "нуль" терміново потрібні також два комплекти систем зовнішнього спостереження, кожна з яких коштує приблизно 50 тис. грн. Кошти на них збираємо на картку Приватбанк 5168 7556 1272 2047, з приміткою "Пожертва на очі". Щотижневий звіт - на цій сторінці.

БПЛА. Безпілотні літальні апарати в нинішніх бойових умовах - життєва необхідність для бійців. Вони потрібніші солдатам, ніж навіть продукти харчування, бронежилети та теплий одяг, бо рятують життя, даючи можливість вчасно помітити пересування ворога та дати достойну відсіч противнику, знищити його вогневі точки ще до того, як він розпочне стрільбу. Вартість одного комплекта БПЛА з необхідним обладнанням - близько 80-100 тис. грн. Кошти на ці комплекси збираємо на картку Приватбанк 5168 7556 1272 2047, з приміткою "Пожертва на Літачок". Щотижневий звіт - на цій сторінці.

(На фото: ці дві машини вже не поїдуть нікуди, їх та кілька інших треба замінити. Ще близько 10 мають значні ушкодження та поломки, потребують запчастин та хороших майстрів).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ