Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Захист Львівщини» продовжує навчати мешканців області основ поводження зі зброєю

Комунальне підприємство Львівської обласної ради «Захист Львівщини» організувало тренінг про правила поведінки зі зброєю для працівників КНП ЛОР «Львівського обласного медичного центру превенції та терапії узалежнень». Про це повідомляє ЛОР.
Фото: ЛОР

Інструктори Громадського центру «Для Перемоги» нагадали медичним працівникам як тримати, заряджати або розбирати автоматичний карабін розповіли про основи безпечного використання зброї та про її різновиди.

Отримані теоретичні знання медичні працівники підкріпили практичними заняттями.

Зазначимо, що Комунальне підприємство Львівської обласної ради «Захист Львівщини» регулярно проводить тренінги для мешканців Львівщини. Також тренінги проводяться для працівників установ та організацій області задля підготовки кожного до національного спротиву окупантам.

Раніше інструктори комунального закладу такі тренінги вже провели для лікарів Львівського онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру, працівників апарату Львівської обласної ради, працівників державного підприємства «Львівстандартметрологія», студентів та викладачів Інституту права, психології та інноваційної освіти НУ «Львівська політехніка».

Організувати навчання базових правил поведінки зі зброєю можна, сконтактувавши з комунальним підприємством ЛОР «Захист Львівщини».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ