Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Закарпатця-браконьєра затримали на українсько-словацькому кордоні

За 500 метрів до кордону відділення «Соломоново» відділу «Тиса» правоохоронці помітили чоловіка зі зброєю.Правопорушника затримали та доставили до підрозділу для з’ясування причин знаходження у контрольованому прикордонному районі. Про це заявили у прес-центрі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

З метою перевірки інформації у вказане ним місце було вислано групу реагування. Невдовзі,  Затриманий мав при собі нарізну рушницю кустарного виробництва та набої до неї. Як встановили військові, у прикордонні він полював на дичину без відповідного дозволу.

Після встановлення особи правопорушника притягнули до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 85 КУпАП «Порушення правил використання об’єктів тваринного світу». Про виявлення браконьєра прикордонники проінформували співробітників Нацполіції. Екіпаж слідчої оперативної групи НПУ, що прибув у відділення, склав також матеріали справи про кримінальне правопорушення за ст. 263 ККУ «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами», а також вилучив у браконьєра незаконну зброю та набої до неї.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ