Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Залізничнетеплоенерго вже не діє: послуги надає тепер Львівтеплоенерго

Сесія Львівської міської ради підтримала ухвалу «Про затвердження передавального акта ЛКП «Залізничнетеплоенерго», яке припиняється шляхом приєднання до ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Як пояснив Орест Тимчишин, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, з 1 січня цього року Залізничнетеплоенерго вже не діє, на підприємстві працює ліквідаційна комісія, яка готує усі необхідні документи для припинення діяльності теплопостачального підприємства. Послуги теплопостачання і гарячої води мешканцям Залізничного району надає Львівтеплоенерго.

«З 1 січня цього року ЛКП «Залізничнетеплоенерго» вже не здійснює жодної господарської діяльності.

Для мешканців Залізничного району – споживачів колишнього ЛКП «Залізничнетеплоенерго», фактично не змінилося нічого. Тепер юридично послуги теплопостачання і гарячої води вони отримують від об’єднаного Львівтеплоенерго і, відповідно, оплачують Львівтеплоенерго за цю послугу. Усі рахунки були змінені автоматично. Також показники за гарячу воду тепер необхідно подавати у Львівтеплоенерго.

Станом на сьогодні продовжує працювати ліквідаційна комісія з припинення ЛКП «Залізничнетеплоенерго», яка займається підготовкою усіх необхідних документів, які необхідні відповідно до процедури припинення діяльності підприємства. Сьогодні було затверджено черговий передавальний акт, підготовлений комісією», - пояснив Орест Тимчишин, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ