Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Залізничники Львівщини продовжують забезпечувати стабільний рух поїздів

У складних погодних умовах, що спостерігаються у Західному регіоні країни, залізничний транспорт чи не єдиний з усіх видів, що витримав натиск зимової стихії. Про це повідомили 9 лютого Гал-інфо у пресцентрі Львівської залізниці.
Фото Львівська залізниця

Забезпечення стабільного руху поїздів – результат клопіткої роботи залізничників та спеціальної техніки. Впродовж дня 8 лютого та ночі 9 числа до роботи з розчищення колій на станціях та перегонах регіональної філії «Львівська залізниця» було залучено понад 1,5 тис. залізничників. Від щільного снігового покриву за цей період розчищено майже 4 тис. стрілочних переводів, 260 посадкових платформ та понад 690 переїздів. До снігоборотьби на залізниці впродовж доби було залучено 2 снігоприбиральні машини СМ-2. Спеціальна техніка працювала по станціях Львів та Тернопіль та сукупно прибрала з колій 1 тис. кубометрів снігу.

Робота з прибирання снігу для забезпечення безперебійного руху поїздів триває. З цією метою сьогодні, 9 лютого, впродовж дня у Львівській регіональній філії планують задіяти 4 снігоприбиральні машини, що працюватимуть на станціях і перегонах Волинської, Рівненської та Львівської областей.
   У зв’язку з нестійкими погодними умовами, очікуванням різких перепадів температур та значних опадів на Львівській залізниці триває щоденний моніторинг стану колії та інших об’єктів інфраструктури для подальшого забезпечення стабільного руху пасажирських та вантажних поїздів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ