Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Залужний відзначив почесною нагородою військовослужбовця Михайла Лапчука

Фото - Львівська митниця
Фото - Львівська митниця
1/2
​Головнокомандувач Збройних сил України генерал Валерій Залужний відзначив військовослужбовця однієї з механізованих бригад – інспектора Львівської митниці Михайла Лапчука почесним нагрудним знаком І ступеня «За взірцевість у військовій службі».

Як повідомила Державна митна служба України, Михайло – ветеран АТО, який з перших днів війни пішов добровольцем на фронт і воював на Луганщині та в Донецькій області.

«У мирний час в мене була хороша робота, але я не міг залишатися в тилу, маючи бойовий досвід. Знаю, що переможемо, бо це наша земля і правда за нами. А я й надалі буду бити ворога - не для нагород, для мирного майбутнього України і наших дітей», - додав від себе боєць.  

«Щиро вітаю Михайла з цієї високою нагородою! 28 працівників Львівської митниці сьогодні перебувають у війську. Частина з них воює  у «гарячих точках». Тому хочу  побажати кожному перемоги і щасливого повернення додому. Ми щиро  вас підтримуємо і робимо все від нас залежне, аби якнайшвидше наблизити перемогу!», - зазначив в.о. начальника Львівської митниці Олег Шахрай.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ