Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Запалення вуха спричинило менінгіт: у Львові прооперували хлопчика

Отоларингологи Центру дитячої медицини лікарні "Охматдит" успішно прооперували 9-річного Дмитра, у якого запалення вуха спричинило менінгіт.
Фото: Центр дитячої медицини, лікарні "Охматдит"

Як інформує Центр дитячої медицини. Лікарня "Охматдит", сім'я з Городоцького району Львівської області. Почалося все із болі у вусі. Місцевий лікар поставив діагноз отит та призначив лікування. За кілька днів Дмитра почало боліти друге вухо і одночасно голова. На наступний день у дитини підвищилася температура та почалося блювання. Батьки викликали швидку. З місцевої лікарні хлопчика направили до інфекційної лікарні Львова із підозрою на менінгіт.

Фахівців "Охмдиту" викликали до інфекційної лікарні задля додаткової консультації.

Відтак, лікарі оглянули дитину та скерували на КТ, де виявили ознаки руйнування отитом скроневої кістки, яка призвела до поширення бактеріальної інфекції із вуха до мозкової оболонки. Дмитра перевели до Центру дитячої медицини, лікарні “Охматдит”. Лікарі прийняли рішення оперувати дитину.

«Ми «почистили» гнійне вогнище інфекції. Операція пройшла успішно. Дитина себе добре почуває»,- розповів керівник Клініки хірургії голови та шиї Федір Юрочко.

«Дуже задоволена лікарнею. До і після операції лікарі дуже дбайливо ставилися до моєї дитини. Я з ними на зв'язку, по суті, 247. Дуже усім дякую», - розповіла мама Дмитра Людмила.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ