Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Заради скандального фестивалю "Альфа Джаз Фест" у Львові дозволили посадку гелікоптера

Виконавчий комітет Львівської міської ради сьогодні, 3 червня, надав дозвіл на проведення посадки гелікоптера на майданчику у Центральному парку культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького для здійснення демонстраційних заходів у рамках VI Міжнародного джазового фестивалю "Альфа Джаз Фест". Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

Розглянувши звернення ТзОВ "Челендж Аеро Юкрейн" виконавчий комітет вирішив у межах своєї компетенції дозволити посадку гелікоптера, бортовий номер UR-TOY, у період з 23 червня по 28 червня 2016 року на майданчику у Центральному парку культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького для здійснення демонстраційних заходів у рамках VI Міжнародного джазового фестивалю "Альфа Джаз Фест".

Політ і посадку виконком дозволив тільки за умови дотримання встановленого маршруту польоту, відповідної висоти, передбачених необхідних запобіжних заходів, технічної справності літального апарату та інших вимог інструкцій і правил польотів у повітряному просторі України, а також за наявності необхідного дозволу (сертифіката, ліцензії) на проведення діяльності з використанням повітряного простору в організації, яка проводить польоти, і отримання дозволів на проведення польотів від інших відповідних державних органів України.

Нагадаємо, що активісти «Бойкотного Руху» неодноразово виступали із закликами не проводити у Львові фестиваль "Альфа Джаз Фест", зважаючи на воєнні дії на Донбасі. Окрім того, активісти наголошують, що проведення цього фестивалю – це сприяння бізнесу російських окупантів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ