Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Засідання щодо Савченко відбудеться в п'ятницю орієнтовно о 9 ранку

Судове засідання щодо обрання запобіжного заходу нардепу Надії Савченко відбудеться у Шевченківському райсуді Києва завтра, 23 березня, орієнтовно о 9:00. Про це журналістам повідомив адвокат Надії Савченко Дмитро Бугай біля будівлі СБУ, - 112.ua.

"Завтра орієнтовно на 9-ту годину буде судове засідання у Шевченківському райсуді з метою обрання запобіжного заходу. Слідство клопоче за підтримки прокуратури про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - заявив адвокат.

Адвокат заявив, що щойно отримав подання з додатками і буде вивчати.

"Ми щойно отримали подання з додатками, будемо вночі вивчати і намагатися реагувати. Дуже пізно ми його отримали", - заявив адвокат.

Адвокати уточнили, що їм надали 240 аркушів додатків до клопотання. Адвокат Савченко заявив, що затримання було незаконним.

Відзначимо, що на сайті судової влади України станом на 20:30 немає офіційної інформації щодо часу судового засідання.

Як повідомлялося, сьогодні Савченко позбавили депутатської недоторканності. Депутати також дозволили її затримання і арешт.

Після цього генпрокурор Юрій Луценко підписав і оголосив підозру Савченко в присутності адвоката. Очікується, що суд з обрання Савченко запобіжного заходу відбудеться завтра, 23 березня, а ніч Надія Савченко проведе в СІЗО СБУ.

Подання щодо Савченко ГПУ внесла 15 березня. Надію Савченко підозрюють у підготовці терактів у сесійній залі Верховної Ради. За словами Луценка, слідство має докази того, що вона планувала знищити бойовими гранатами дві ложі, а за допомогою автоматів добивати тих, хто виживе.

112.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ