Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Засідання "транспортного" конкурсного комітету перенесли через сумніви в його легітимності

Засідання конкурсного комітету з визначення перевізників на міських маршрутах Львова перенесли на невизначений термін через сумніви щодо легітимності його роботи. Про це повідомив представник комітету, депутат Львівської міської ради з фракції "Народний контроль" Віталій Свінціцький, який і виступив ініціатором перенесення засідання.

"Уже на початку я поцікавився в організаторів, а це міський департамент житлового господарства та інфраструктури, чи нема перешкод для нашої роботи. Зокрема, якими є рішення судів щодо законності самого конкурсу. Адже, за словами одного із представників громадськості у комітеті, є рішення Франківського суду, за яким і конкурс, і наші засідання є нелегітимними", - пояснив Свінціцький.

Також депутат попросив уточнити, хто нестиме відповідальність, якщо виявиться, що засідання комітету проводяться незаконно, - організатори чи кожен із представників комітету окремо.

"Відтак, поки нема юридичного обгрунтування усіх дискусійних моментів щодо проведення конкурсу, роботи комітету, я запропонував перенести засідання. Семеро осіб проголосували "за", ще шестеро - "проти". У результатів, засідання перенесли до вияснення всіх юридичних нюансів", - додав Свінціцький.    

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ