Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Заступник голови-керівник апарату Львівської ОДА дасть прес-конференцію: з приводу наступу обласної ради

Сьогодні, 17грудня, відбудеться брифінг заступника голови-керівника апарату Львівської ОДА Андрія Мадзяновського щодо прийнятих рішень на сесії Львівської обласної ради. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Початок о 16.00, хол. 2 пов. Львівської ОДА, вул. Винниченка,18.

Нагадаємо, сьогодні, 17 грудня, депутати Львівської обласної ради проголосували за припинення договірних відносин з Львівською ОДА. За таке рішення проголосувало 64 депутати. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

Депутат доручили управлінню майна майном спільної власності Львівської обласної ради вжити вичерпних заходів щодо припинення договірних відносин (договір номер 12/11 від 24. 02. 2011) та виселення Львівської ОДА з орендованих приміщень - до 1 січня.

Також сьогодні, 17 грудня, депутати Львівської обласної ради проголосували за відкликання Львівською облрадою власних повноважень, делегованих Львівській ОДА.

"За" таке рішення проголосувало 66 депутатів.

Депутати також наголосити на тому, що голови Львівської ОДА вже дуже давно не звітувати за виконання делегованих повноважень, хоч по закону вони повинні це робити.

Додамо, що на сесії голови Львівської ОДА не було.

Окрім того, депутати проголосували за посилення контролю за роботою Львівської ОДА. "За" проголосувало 65 депутатів.


 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ