Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Заступник Козицького заговорив про зловживання у сервісних центрах МВС

Зловживання при формуванні електронної черги у сервісних центрах МВС неприпустимі, - Андрій Годик. Про це 18 серпня повідомили Гал-інфо у прес-службі Львівської ОДА.
Фото Олена Ляхович, світлина ілюстративна

Львівська ОДА триматиме на контролі формування електронних черг у сервісних центрах МВС, що розташовані на території Львівської області. Про це повідомив перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик.

Зважаючи на те, що усі територіальні сервісні центри МВС вимушені працювати в обмежених умовах, а допуск у приміщення сервісних центрів здійснюється лише за умови попередньої реєстрації громадянами в e-черзі та наявності відповідного квитка, певні особи бронювали місця у такій черзі та перепродували їх громадянам за гроші.

«Ми розуміємо, що це питання є важливим. Зловживання при формуванні електронної черги у сервісних центрах МВС неприпустимі», - зазначив перший заступник.

Відтак, учора, 17 серпня, у Львівській ОДА ініціювали та провели зустріч з керівництвом регіонального сервісного центру МВС у Львівській області. За результатами - доручили вжити ряд організаційних заходів у частині додаткової персоналізації даних при реєстрації електронних черг. І, як наслідок, унеможливлення зловживання при формуванні такої черги.

Окрім того, з приводу відомих фактів та доводів Львівська ОДА звернулась до правоохоронних органів.

«Вказані факти недопустимі. По кожному з них правоохоронні органи органи мають надати належну правову оцінку. А сервісний центр, у свою чергу, має забезпечити якісні і своєчасні послуги для громадян», - наголосив Андрій Годик.

Додатково інформуємо, що на території Львівської області діють 3 центри надання адміністративних послуг, які надають ті ж послуги, що і сервісні центри МВС (за винятком тих, які потребують додаткового огляду транспортного засобу відповідним експертом).

Територіальні підрозділи ЦНАП м. Львова працюють за адресами: вул. Костя Левицького, 67, пр. Червоної Калини, 72а, м. Винники, вул. Галицька,12 Зазначимо, що ця ситуація і надалі перебуватиме на контролі облдержадміністрації. А найближчим часом на території області планують відкрити ще один додатковий сервісний центр.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ