Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Заступник Міністра оборони нагородив військовослужбовців до Дня Незалежності

Напередодні Дня Незалежності України заступник Міністра оборони нагородив військовослужбовців бойових підрозділів.

Як повідомляє Міністерство оборони України, сьогодні, 19 серпня, заступник Міністра оборони України Ігор Халімон відвідав 53-ю окрему механізовану бригаду імені князя Володимира Мономаха та 36-у окрему бригаду морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського.

За дорученням Міністра оборони, з нагоди 29-ї річниці Незалежності України, Ігор Халімон вручив кращим військовослужбовцям бригад відзнаки Міністра оборони та оборонного відомства, цінні подарунки, грамоти та подяки.

"Під час російської агресії на сході України ви гідно і відповідально ставитеся до виконання військового обов'язку - захищати суверенітет і територіальну цілісність України", - зазначив заступник Міністра оборони України Ігор Халімон під час привітання особового складу 53-ї окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха.

Звернувшись до морських піхотинців, заступник керівника оборонного відомства наголосив на важливості вагомого внеску морської піхоти у справу зміцнення обороноздатності України.

"Дякую вам за те, що ви з гідністю стоїте на варті територіальної цілісності та суверенітету нашої держави. Морська піхота показала всій Україні справжній професіоналізм, мужність і вірність Батьківщині та своєму народу. Від імені Міністра оборони і від себе особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди 29-ї річниці Незалежності України. Бажаю вам міцного здоров’я, натхнення і невичерпної енергії у вирішенні службових завдань, а благополуччя для душевного спокою та рівноваги. Нехай кожен день приносить вам радість і відновлення, успіхи і перемогу", - зазначив Ігор Халімон.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ