Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Заступник міністра оборони вручив 32 військовим свідоцтва на службове житло

Сьогодні у смт Брюховичі заступник міністра оборони України Володимир Бойко вручив 32 родинам військовослужбовців свідоцтва на службове житло. „Нині найболючішою проблемою для Міністерства оборони України є житло військовослужбовців, однак сьогодні відбулась зустріч із головою ЛОДА, під час якої ми обговорили питання щодо будівництва житла для військовослужбовців та передачі відомчого житла на баланс місцевих громад”, – зазначив Володимир Бойко.
 За словами речника ЗОКу Олександра Поронюка, ці квартири є службовими і не можуть бути приватизовані, продані чи передані у спадок: „Сьогодні перед МОУ стоїть питання щодо службового житла. Таке житло допоможе обмінюватись військовослужбовцями в межах України, а також збільшить фонд службового житла МОУ”.
Нагадаємо, у Західному регіоні на черзі на житло перебуває 13 331 військовослужбовець. З них у Львівській області – 3917, а в самому обласному центрі 2182. Аналогічне вручення ордерів на власну оселю найближчим часом відбудеться у селищі Липники, де жило отримають 40 військових.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ