Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Заступницю Синютки викликають до суду

Сьогодні, 23 листопада, у Львівському окружному адміністративному суді відбудеться чергове засідання у справі скасування рішення конкурсної комісії щодо переможця конкурсу на посаду директора департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації, повідомили кореспондентові Leopolis.news у канцелярії суду.

На попередньому засіданні головуючий суддя задовольнив клопотання позивача, екс-заступника директора департаменту освіти і науки ОДА Романа Бабія про виклик до суду у якості свідка заступника голови Львівської обласної державної адміністрації-керівника апарату Маріанну Вільшинську, яка була головою конкурсної комісії з обрання директора департаменту освіти і науки.

Між іншим, у розмові з кореспондентом Leopolis.news пані Вільшинська підтвердила, що має намір взяти участь у сьогоднішньому судовому засіданні особисто.

Також на прохання начальника відділу претензійно-позовної і договірної роботи юридичного управління апарату Львівської облдержадміністрації Дмитра Смотрича на судове засідання у якості третьої особи суд запросив директора департаменту освіти і науки ЛОДА Любомиру Мандзій та Олега Паску, який здобув у згаданому конкурсі друге місце. Олег Паска надіслав до суду заяву, у якій попросив здійснювати розгляд справи без нього, а пані Мандзій винайняла адвоката.

Нагадаємо, що один із учасників конкурсу на заміщення вакантної посади директора департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Роман Бабій оскарживрезультати конкурсу в суді. Позивач стверджує, що один із претендентів на посаду, а саме Любомира Мандзій, не має двох років стажу роботи на керівній посаді, що вимагали умови конкурсу. Тому її не мали допустити до участі в конкурсі ще на етапі подання документів.

До речі, під час одного з попередніх засідань, суд не задовольнив клопотання облдержадміністрації про залишення позовної заяви без розгляду та вирішив продовжити слухання у справі.

Відповідачем у цій справі є Львівська обласна державна адміністрація. Судове засідання розпочнеться сьогодні, 22 листопада, о 15:30 у приміщенні Львівського окружного адміністративного суду (вул. Чоловського, 2, м. Львів).

leopolis.news

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ