Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Затримали головного військкома Рівненщини

Правоохоронці затримали керівника Рівненського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сергія Луцюка.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

ДБР викрило керівників військкоматів Рівненщини у знущаннях над підлеглим та наркозберіганні.

Детективи ДБР викрили керівників Рівненських обласного і районного центрів комплектування та соцпідтримки у жорстокому побитті підлеглого військовослужбовця.

Як з’ясувало слідство, полковник та підполковник дізналися, що водій однієї з військових частин збирається повідомити про їхні службові порушення. Щоб цього не допустити, вони жорстоко побили чоловіка.

Під час «виховних заходів» керівники били потерпілого битою, примушували ставати на коліна та просити пробачення. Один із них особисто знущався, а інший знімав це на телефон.

Під час обшуків 26 липня у керівників військкоматів вилучено телефони, зокрема й потерпілого, а також биту, якою били чоловіка.

У керівника райвійськкомату знайшли і вилучили 8 пакетів із речовиною, схожою на наркотик амфетамін. Йому оголошено підозру у наркозберіганні з метою збуту, за що загрожує до 10 років в'язниці.

Керівник облвійськкомату підозрюється у перевищенні службових повноважень і знущаннях над підлеглим в умовах воєнного стану. Слідство триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ