Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Затверджено 32 потенційних переможці конкурсу проєктів регіонального розвитку

Сьогодні, 25 травня, Конкурсна рада з реалізації Програми проведення обласного конкурсу проєктів місцевих ініціатив у Львівській області затвердила 32 потенційних переможці конкурсу проєктів регіонального розвитку на 2021 рік. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі ЛОР.

Фінансовий ресурс  у сумі  49,8 млн грн  розподілено для 30 територіальних громад.

Найбільше проєктів планується до реалізації  у пріоритеті житлово-комунальне господарство - 12 , медицина, інше – про 6 проєктів, далі йдуть  - енергозбереження в бюджетній сфері – 4 проєкти, і по 2  - у перепрофілюванні соціальної та адміністративної інфраструктури та безпеці.

Інфогфіка ЛОР

Інформація  по проєктах у розрізі пріоритетів:
ЖКГ

МЕДИЦИНА 

ПЕРЕПРОФІЛЮВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ ТА АДМІНІСТРАТИВНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ

ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ В БЮДЖЕТНІЙ СФЕРІ

БЕЗПЕКА 

ІНШЕ

Розподіл потенційних переможців за територіями:

Інфогфіка ЛОР

"Це новий напрям, який ми ініціювали в межах Комплексної програми регіонального розвитку, який передбачає реалізацію проєктів на суму від 1,5 млн грн. Добре, що громади підхопили ініціативу і подали на конкурс цікаві розвиткові проєкти", - зазначив заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод.

За його словами, після сьогоднішнього затвердження Конкурсною радою потенційних переможців, встановлено дедлайн  до 8 червня подання від органів місцевого самоврядування рішення про співфінансування проєктів. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ