Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Затверджено нові зразки марок акцизного податку

Головне управління ДПС у Львівській області звертає увагу платників акцизного податку, затверджено нові зразки марок акцизного податку.

Постановою Кабінету Міністрів України від 19.06.20123 №618 “Деякі питання маркування алкогольних напоїв, тютюнових виробів і рідин, що використовуються в електронних сигаретах» (далі – Постанова) затверджено нові зразки марок акцизного податку для маркування алкогольних напоїв, тютюнових виробів, тютюновмісних виробів для електричного нагрівання (ТВЕН) за допомогою підігрівача з електронним управління і рідин, що використовуються в електронних сигаретах, вітчизняного та імпортного виробництва. Продаж зазначених зразків марок акцизного податку здійснюється з 25 серпня 2023 року.

Продаж марок акцизного податку для маркування алкогольних напоїв, тютюнових виробів і рідин, що використовуються в електронних сигаретах, зразки яких затверджено постановами Кабінету Міністрів України від 12 лютого 2020 р. № 74 “Деякі питання маркування алкогольних напоїв” та від 29 жовтня 2020 р. № 1037 “Деякі питання маркування марками акцизного податку тютюнових виробів і рідин, що використовуються в електронних сигаретах” припиняється з 1 вересня 2023 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ