Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Затверджено зміни до міського бюджету Львова на 2020 рік

Як повідомили Гал-інфо 13 лютого у прес-службі ЛМР, сьогодні на засіданні сесії Львівської міської ради прийнято ухвалу ʺПро внесення змін до міського бюджету Львова на 2020 рікʺ.
Фото: ЛМР

За відповідну ухвалу проголосував 51 депутат. Як відзначила Лілія Римар, заступниця директора департаменту фінансової політики, запропоновані зміни погоджені на засіданні комісії фінансів і планування бюджету.
Також за пропозицією управління транспорту буде збільшено видатки на компенсаційні виплати на пільговий проїзд окремим категоріям громадян автомобільним транспортом на суму 5,0 млн грн та електротранспортом  на 10,0 млн грн за рахунок вільного залишку коштів загального фонду.

ʺПо 4 млн грн ми також зараз даємо на кожен район, і ми це будемо робити системно протягом року. Цього року районні адміністрації будуть мати більше коштів, ніж у 2019 році. Зараз цю суму ми планомірно розділили, потім додамо. Прошу підтримати цю ухвалу, бо вона важлива для громадиʺ, — додав мер Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, 12 лютого виконавчий комітет схвалив зміни до міського бюджету Львова на 2020 рік та зміни до розподілу коштів бюджету розвитку міського бюджету Львова на 2020 рік. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ