Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Завдання максимум для «Карпат» – бути у трійці призерів чемпіонату України

У цілому першу частину футбольного сезону 2010/2011 для ФК «Карпати» можна оцінити на 4+. Дистанцію команда пройшли рівно і достойно. Про це генеральний директор ФК «Карпати» Ігор Дедишин повідомив сьогодні, 2 листопада, на прес-конференції.

На його думку, п’ять поразок в сукупності не можна вважати спадом. «Зважаючи, що команда вперше має такий перенасичений тренувальний та ігровий графік, а наша інфраструктура досить у поганому стані, тренерський штаб і медперсонал робить подвиг у таких умовах», – вважає Ігор Дедишин.

Нагадаємо, що команда відіграла уже 15 матчів першого кола чемпіонату України, пройшла половину турнірної дистанції у груповому турнірі Ліги Європи та два кола у розіграші кубка України.

«Керівництво клубу оцінює виступ команди у чемпіонаті добре, вона йде по тому ж графіку, що й попереднього сезону. Завдання мінімум – бути у п’ятірці, тобто у числі тих команд, які наступного року представлятимуть Україну у єврокубках. Завдання максимум – бути у трійці призерів. А для цього ми маємо всі шанси», – сказав гендиректор ФК «Карпати».

Щодо ліги Європи, то завданням «Карпат» було вийти у груповий турнір, команда його успішно виконала. «Поразку у перших трьох турах, ми не вважаємо провалом. Для нас позитив, що ми в когорті європейських клубів. До того ж, у жодному матчі команда не поступалася своєму супернику у грі, – вважає Ігор Дедишин. – Хоча група дісталась досить складана, але і тренерський склад, і команда демонструють свою готовність боротися на рівних».

Щодо ж до кубку України, то завдання мінімум у «Карпат»– потрапити у півфінал.

Капітан команди Андрій Тлумак зазначив, що такий графік та досвід для «карпатівців» – це виклик, однак це і можливість грати з європейськими командами. «Фізично ми не дуже втомлюємося, радше психологічно», – зазначив він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ