Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завершення карантину Яворів планує відсвяткувати на відремонтованій об'їзній дорозі

Завдяки Львівській обласні раді здійснено ремонт об’їзної дороги довкола міста Яворова, що служить відтинком шляху Рава-Руська – Судова Вишня, яка десятиліттями нагадувала танкодром. Урочисте відкриття цього шляху планують влаштувати опісля завершення карантину.
Фото Людмила Шубіна, Гал-інфо.

Як передає сьогодні, 23 березня, власкор Гал-інфо радіють завершенню ремонтові об’їзної дороги Яворова не лише мешканці райцентру, а й водії із яворівських сіл Залужжя, Коти, Старий Яр, селища Немирова, міста Рави-Руської (Жовківщина), які досі в тих вирвах навіть губили колеса автомобілів.

За словами депутата Яворівської міської ради Михайла Дудича, особливо тішиться цією дорогою дирекція та колектив одного із найуспішнішого в державі підприємства, який є солідним наповнювачем бюджету та роботодавцем, «Снєжка-Україна»: адже виробничі потужності компанії розташовані саме біля об’їзної дороги Яворова.

На запитання журналіста, коли думають перетнути новосільну стрічку з нагоди такого гарного подарунку Яворову, – депутат Яворівської міської ради Михайло Дудич відповів, що пасувало б таке зробити, якби не пандемія коронавірусу. Однак, з його слів, опісля карантину, ймовірно, треба буде цю подію відзначити, подякувавши всім, хто до цього доклався.

«Заодно й завершення карантину відсвяткуємо», – зазначив М. Дудич.

У коментарі власкорові Гал-інфо заступник міського голови Яворова Ігор Грабовський наголосив, що заслуга у тому, що Яворів тепер має добротну об’їзну дорогу – Львівської обласної ради, зокрема, обласних депутатів від Яворівщини Михайла Ковалика, Дмитра Пазина, Валентина Устименка.

«Окрема подяка – підрядникові ПП «Рома»: якби робітники цього підприємства сумлінно не працювали із вдосвіта до пізнього вечора, незважаючи на нинішні обставини з епідеміологічною ситуацією у світі, то об’їзної дороги Яворові ще досі не бачити», – наголосив заступник мера Яворова Ігор Грабовський.

Нагадаємо, що Га-інфо ще 16 жовтня 2019 року під заголовком «Коли Львівська облрада відновить фінансування ремонту об’їзної дороги Яворова?» навала гласності інформації про те, що ремонт об’їзної дороги міста Яворова (Львівщина), що служить відтинком шляху Рава-Руська – Судова Вишня, розпочатий та покинутий ще у липні 2018 року, – не завершений. Дорожнє полотно – суцільна вирва. А яворівчани бідкалися через цю проблему, бо транзитний великогабаритний транспорт курсував крізь середмістя Яворова, знищуючи капітально відремонтовану вулицю Маковея.

Довідка Гал-інфо.

На своїй сторінці у Facebook генеральний директорто ТзОВ «Снєжка-Україна» пан Марек Павлусь написав таке:

«Місто Яворів дочекалося щасливого моменту: капітального ремонту об'їзної дороги, яка впродовж десятиліть перебувала у жахливому стані. Тож хочу висловити щирі слова подяки усім структурним підрозділам, органам влади, депутатам, які доклали старань і зусиль, аби відновити ремонт дорожнього покриття об'їзної дороги в Яворові. Окрема вдячність підряднику ПП «Рома», працівники якого щодня сумлінно працюють зранку до пізнього вечора, незважаючи на нинішні обставини з епідеміологічною ситуацією у світі.

Відтепер не лише мешканці міста матимуть змогу їздити якісною дорогою, але й усі українці й закордонні гості, адже ця автодорога має дуже важливе значення для поліпшення інфраструктури міста Яворова.

Також дуже сподіваюся, що якісна об'їзна дорога сприятиме притоку бізнес-капіталу. Адже Яворів – прикордонне місто, куди варто запрошувати міжнародні компанії, які саме тут можуть будувати свої виробничі потужності й забезпечувати робочими місцями мешканців міста. А одним із ключових привабливих факторів для будь-якого інвестора, однозначно, відіграє й розвиток дорожньо-транспортної інфраструктури. Про це можу ствердно говорити як керівник одного з відомих в Україні виробників фарб, підприємства «Снєжка-Україна», яке завжди підтримує соціальні ініціативи громади Яворова.

Наша компанія з великою радістю сприйняла новину про капітальний ремонт дорожнього покриття об'їзної дороги, оскільки наше підприємство забезпечує своєю продукцією споживачів з усіх областей України. Працюючи з нашими бізнес-партнерами, для нас дуже важливо дотримуватись термінів доставки продукції, а якісна дорога – це один з успішних кроків у вчасній доставці виробів до торгових точок. Відтак належне дорожнє покриття сприятиме не лише логістичним процесам, а також створюватиме комфортні умови для прийому різних делегації як з України, так з-за кордону».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ