Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завершується термін повноважень низки представників Національної ради в областях

Завершується термін повноважень низки представників Національної ради в областях. Про це повідомили в прес-службі Нацради.

У зв’язку із закінченням строку призначення на посаду 8 представників Національної ради в областях припинять виконувати свої повноваження у травні цього року.

20 травня будуть звільнені зі свої посад представники у Вінницькій області – Вадим  Мазурик, у Закарпатській області – Іван Кузьма, в Одеській області – Олександр Салабай,  у Полтавській області – Лілія Миронович, у Рівненській області – Дмитро Тарасюк, у Тернопільській області – Михайло Зубик, у Чернігівській області – Ірина Сенченко.

27 травня завершаться повноваження представника Національної ради у Херсонській області Сергія Мовчана.

Представники Національної ради в областях відповідно до пункту 1 статті 85 Закону України «Про державну службу» та  статті 11 Закону України «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення» призначаються  на посаду на конкурсній основі терміном на чотири роки.

Нещодавно, 28 березня, за результатами конкурсу було обрано представників Національної ради в м. Києві, Кіровоградській і Харківській областях. Також рішенням регуляторного органу відповідно до пункту 2 статті 24 Закону України «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення» було звільнено представників у Львівській області – Петра Цеголка і в Чернівецькій області – Любов Нечипорук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ