Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра частина Залізничного і Франківського районів будуть без водопостачання

За інформацією ЛМКП «Львівводоканал», у зв’язку із реконструкцією дороги на вул. С. Бандери, завтра, 26 серпня, з 09.00 до 21.00 год буде припинено подачу води до частини вулиць у Залізничному і Франківському районах.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Зокрема, без водопостачання будуть вулиці: Ангеловича, Антоновича (парна сторона №4-54, непарна сторона №7-49), Архітекторська, Бібліотечна, Васильківського, Війтовича, Героїв УПА (парна сторона №4-46, непарна сторона №3-45), Карпінського, Київська, Матейка, Митрополита Андрея, Озаркевича, Опільського, пл. Липнева, Русових, С. Бандери, Устияновича, Федьковича, Шептицьких.

Після завершення ремонтних робіт буде проведена промивка вуличної водопровідної мережі. У період промивки водопроводу можливе тимчасове погіршення якості води: забарвлення води окисом заліза (іржею), що змивається з внутрішніх стінок трубопроводів.

ЛМКП «Львівводоканал» сподівається на розуміння мешканців і просить вибачити за тимчасові незручності.

Нагадуємо, що інформацію про аварійне та планове вимкнення холодного та гарячого водопостачання можна знайти на порталі https://1580.lviv.ua/perelik-vsi/

Диспетчерська служба ЛМКП «Львівводоканал» (цілодобово): короткий номер 15-51 або +38 (032) 259-15-50, +38 (032) 259-15-51; [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ