Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра Львів попрощається із захисником Максимом Журавльовим

У середу, 10 січня, Львів попрощається з військовослужбовцем Максимом Журавльовим, який загинув від рук російських окупантів, захищаючи Україну.
Фото: ЛМР

Про це повідомляють в ЛМР. 

Чин похорону військовослужбовця розпочнеться об 11.00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Біографічна довідка захисника

Максим Журавльов (28.05.1991-01.01.2024). Львів’янин.
Навчався у Ліцеї №28 Львівської міської ради. Після завершення навчання вступив до Державного навчального закладу «Львівське вище професійне училище харчових технологій» та здобув професію «кухар, кондитер». Згодом вступив до Національного університету «Львівська політехніка». 

Працював малярем у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Галавтоматика», а також у сфері харчування та ландшафтної архітектури. 

Максим Журавльов користувався значним авторитетом серед своїх друзів, був чесним, справедливим та готовим до самопожертви. Активно подорожував та піклувався про навколишнє середовище, захоплювався грою на гітарі, писав музику і вірші. 

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від окупантів. Боронив суверенітет та територіальну цілісність держави у лавах 128-ї окремої бригади територіальної оборони Регіонального управління «Схід» Сил територіальної оборони Збройних Сил України. 

У Максима Журавльова залишилися мама, брат та маленький син.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ