Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра Львів попрощається із захисником Ярославом Миколівим

У четвер, 23 листопада, Львів попрощається з військовослужбовцем Ярославом Миколівим, який загинув від рук російських окупантів, захищаючи Україну.
Фото: Роман Дацьо

О 09:00 у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької відбудеться прощання з воїном. Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають військовослужбовця на Личаківському кладовищі.

Біографічна довідка захисника 

Ярослав Миколів (08.03.1983-14.11.2023) Уродженець села Вільне Херсонської області.

Здобув середню освіту у школі міста Червоноград Львівської області. Згодом вступив до Львівського поліграфічного фахового коледжу Української академії друкарства (тоді – технікум), де у 2003 році здобув професію «слюсар-механік спеціалізованого поліграфічного обладнання». Одразу після завершення навчання проходив строкову військову службу.

У 2006 році почав працювати експедитором у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької. Обожнював свою роботу та колектив, у якому працював.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від російських окупантів. Після проходження навчань боронив територіальну цілісність та суверенітет держави у складі 114-ї бригади тактичної авіації Повітряного командування «Захід» Повітряних сил Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на південному напрямку.

У Ярослава Миколіва залишилися дружина, двоє дітей, брат та сестри.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ