Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра Львів попрощається з Героями Назарієм Лібером та Олександром Лисенком

У вівторок, 1 серпня, Львів попрощається з двома Героями. Назарій Лібер та Олександр Лисенко захищали Україну від російських окупантів.
Фото: ЛМР

Як повідомляють в ЛМР, чин похорону Героїв розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїнів на Личаківському кладовищі. 

Біографічні довідки Героїв

Олександр Лисенко (04.07.1988-28.07.2023) Уродженець селища Краснопавлівка Харківської області.

Навчався у Комунальному закладі «Краснопавлівський ліцей» Харківської області. Після завершення навчання проходив строкову військову службу. Згодом здобув вищу освіту.

Усе своє життя присвятив військовій справі. Протягом 2018-2020 років виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції/операції Об’єднаних сил у лавах батальйону спеціального призначення «Донбас» Національної гвардії України.

У 2020 році родина перебралася до Львова. Тут Олександр Лисенко вступив до складу 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Із початком повномасштабного вторгнення рф виконував бойові завдання на території Миколаївщини, Херсонщини, Харківщини, Донеччини та Луганщини.

У Олександра Лисенка залишилися мама, дружина, двоє дітей та брат.

Назарій Лібер (23.03.1986-27.07.2023) Львів’янин.

Навчався у Середній загальноосвітній школі №99 міста Львова. Вивчав програмування у Національному університеті «Львівська політехніка».

У мирний час працював у сфері перевезень у місті Львові. Активно займався спортом.

Учасник Революції Гідності. Протягом 2014-2016 років виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції. Повернувшись до цивільного життя, продовжив працювати у сфері перевезень.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації виконував бойові завдання у лавах територіальної оборони. Згодом боронив суверенітет та незалежність держави на східному напрямку у складі 42-ї окремої механізованої бригади оперативного командування «Захід» Сухопутних військ ЗСУ.

У Назарія Лібера залишилися батьки, сестри, племінники, швагри, дружина та донька.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ