Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра останній день голосування за найкращого двірника Львова

У Львові триває другий етап конкурсу «Найкращий двірник Львова-2024». Віддати свій голос за одного з кандидатів можна до завтра, до 17:00 год. Про це повідомили у ЛМР.
Фото: ЛМР

За результатами голосування буде визначено одного переможця, який отримає звання «Найкращий двірник Львова-2024», а також найкращих двірників у кожному районі. Усі переможці отримають цінні подарунки.

Проголосувати за кандидатів можна за посиланням.

Конкурс «Найкращий двірник Львова-2024» відбувається уже вп’яте. За словами Назара Кушніра, координатора конкурсу, щороку кількість учасників зростає і конкурс набирає щораз більшої популярності серед мешканців. Свідченням цього є також цьогорічні результати, адже подано близько 100 кандидатур, що у двічі більше ніж минулого року.

«Другий етап конкурсу – ГОЛОСУВАННЯ за подані кандидатури – триває до 17:00 год 28 березня (четвер).

Нагородження переможців - найкращого двірника міста та найкращого двірника кожного району відбудеться після підрахунку голосів. Двірник, який набере найбільшу кількість голосів львів’ян, отримає титул «Найкращий двірник Львова – 2024» і приз, про який буде оголошено згодом.

Мешканець може проголосувати один раз і за одного кандидата», - пояснює Назар Кушнір.

Нагадаємо, Конкурс проводиться до Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, яке відзначається щорічно у третю неділю березня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ