Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра трамваї №7 та №9 курсуватимуть за зміненими маршрутами

Завтра, 5 жовтня, з 21:00 год на пл. Данила Галицького, 4, на повороті у напрямі пл.Осмомисла, мінятимуть частину аварійної трамвайної колії та демонтовуватимуть дорожні плити.

Як повідомляють в ЛМР, у зв’язку з цим у четвер вкінці дня, з 21:00 год, трамваї №7 та №9 частково змінять маршрути. Рух автобусів та приватного транспорту практично не зміниться – вони оминатимуть ділянку ремонтних робіт через проїзд перед будівлею, що поруч.

Через ремонтні роботи, у четвер трамвай №7 останній рейс за звичним маршрутом з кінцевої зупинки «Погулянка» матиме о 20:47 год. Далі курсуватиме так: вул. Татарбунарська – вул. Замарстинівська – вул. Торф’яна та у зворотному напрямі.

Трамвай №9 останній рейс за звичним маршрутом з кінцевої зупинки «Залізничний вокзал» матиме о 20:37 год. Далі курсуватиме так: Залізничний вокзал – вул. Вітовського - вул. Руська – вул. Дорошенка – Залізничний вокзал.

Ремонтники працюватимуть всю ніч, аби прокласти нову колію та вранці у п’ятницю відновити рух трамваїв за звичними маршрутами. У п’ятницю ще замощуватимуть міжколійний простір. На рух трамваїв ці роботи критично не впливатимуть.

Аби не ускладнювати рух автотранспорту у цій локації, водіїв приватних автівок просять не паркуватися поруч з місцем проведення робіт. Зокрема, завтра ввечері та весь день у п’ятницю на ділянці вул.Підвальна, 6 – пл.Данила Галицького – вул.Друкарська до пл.Данила Галицького чергуватимуть інспектори з паркування із залученням евакуатора.  Відтак, водіїв просять зважати на це. А також, за можливості, оминати у вказаний час пл.Данила Галицького.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ