Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Завтра у Львові близько 2 тисяч осіб пікетуватимуть приїзд Януковича

Завтра працівники «проблемних» підприємств області пікетуватимуть приїзд до Львова прем’єр-міністра України Віктора Януковича. Про це повідомив голова координаційної ради ДАП «Львівські авіалінії» Володимир Верес.
 «Ми (координаційна рада ДАП «Львівські авіалінії») звернулися в Львівську міськраду з повідомленням про те, що 30 січня плануємо пікетувати приїзд прем’єр-міністра до Львова. Як дозволу на проведення акції, так і заборони вона нам не надала, тому ми пікетуватимемо, згідно з чинним законодавством на загальних підставах. Планується, що на пікетуванні буде близько 2 тисяч осіб, з яких 250 працівників ДАП «Львівські авіалінії», решта – працівники підприємств області, де також є суттєві проблеми, які люди хочуть донести до уряду країни. Це працівники підприємств, що фактично не працюють або працюють з перебоями, серед яких ЛАЗ, «Полярон», «Лорта», «Львівський керамічний завод», «Іскра», «Львівприлад» інші», – сказав у коментарі «Гал-info» Верес.
З його слів, точної години початку пікетування не відомо, оскільки ще точно не відомо, коли до Львова прилетить Янукович, але, як пообіцяв Верес, як тільки колеса літака прем’єра торкнуться землі, пікетувальники будуть про це вже знати і готуватись до прийому прем’єр-міністра біля готелю «Тустань», що розташований біля аеропорту.   
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ