Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Завтра у Львові діятиме мобільний центр крові: запрошують донорів

Мешканців та гостей міста запрошують на другу тестову донацію крові у Львові. Вона відбудеться завтра, 27 березня, у мобільному центрі крові, що діятиме з 09:00 до 12:00 на території лікарні святого Пантелеймона (вул. Миколайчука, 9). Про це інформує ЛМР.

«Запрошуємо всіх, хто має можливість та бажання допомогти, приєднатися до нашої спільної справи. Ваша кров може врятувати життя. А мобільний центр крові – це перший крок для забезпечення доступної та комфортної здачі крові у різних локаціях області», - зазначають організатори.

Зареєструватись та обрати зручний для себе час можна за посиланням

Під час донації донорів буде супроводжувати команда медичних фахівців з міського центру служби крові Першого медичного об’єднання Львова.

До слова, мобільний центр крові містить: 5 ліжок для зручного та безпечного процесу донації, місце для відпочинку після процедури, сучасні умови та холодильник для зберігання донорської крові.

Проєкт «Твоя кров. Моє життя. Наша перемога» реалізується спільно у партнерстві Першого медичного об'єднання Львова, ГО «Народна самооборона Львівщини», ДонорUA та ГО «Ветеран Медіа».
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ