Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра у Львові для діток з інвалідністю буде арт-терапевтичний майстер-клас

Працівники відділу соціальної роботи Галицького району Львівського міського центру соціальних організовують арт-терапевтичний майстер-клас для дітей з інвалідністю. Захід відбудеться 10 листопада о 16.30 год. у приміщенні клубу «СмАрт» Галицького УДЮМКу, - прес-служба Львівської міської ради.

«Метою нашого заходу є «лікувати мистецтвом», надати можливість дітям з інвалідністю поділитись своїми відчуттями та переживаннями, страхами, малюючи під супровід музики, навчитися справлятись із своїми внутрішніми проблемами, отримати нові відчуття та емоції свого внутрішнього стану через малюнок. Також діти матимуть можливість познайомитись  один з одним, поласувати солодощами  та позитивно провести час. На завершення заходу дітям вручатимуть невеличкі подаруночки та пригощатимуть соками і ласощами від благодійників заходу», - розповіли у відділі соціальної роботи Галицького району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Благодійники заходу – видавництво «СВІЧАДО», магазини «Арсен» та магазину «Ізюминка», яким Центр висловлює подяку за надану допомогу та можливість створити святкову атмосферу заходу для дітей. Окрему подяку висловлюють директорові установ дитячо-юнацьких молодіжних клубів Галицького району – пані Олені Горпинюк за надане приміщення клубу «СмАрт»  для проведення даного майстер-класу, арт-терапевту Світлані Дверій, яка на добровільних засадах проведе майстер-клас, а також директору  магазину товарів для митців «Художник» пану Максиму Мазуреку за наданий матеріал для арт-терапії.

Охочих долучитись до майстер-класу, просять звертатись за тел.: 093-631-70-42, тел. 254-60-42, або приходити у «СмАрт» (вул. І. Франка. 54).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ