Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра у Львові відбудеться прощання із трьома жертвами ракетного удару

У суботу, 8 липня, Львівська громада попрощається з трьома загиблими внаслідок ракетного удару росіян по житловому будинку у Львові. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Львів’ян та гостей міста закликають долучитись прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону Анастасії Сенів та Мирослави Садової розпочнеться об 11:00 у Латинському катедральному соборі на пл. Катедральній. Поховають загиблих на Голосківському кладовищі.

Прощання з Надією Спіжевською розпочнеться о 14:00 у Каплиці Різдва Івана Хрестителя (вул. Пекарська, 52). Поховають загиблу на Ряснянському цвинтарі.

Нагадаємо, внаслідок ракетного удару росіян по житловому будинку у Львові загалом загинуло 10 людей. Ще 48 отримали травми та поранення різної важкості. 

Біографічні довідки

Сенів Анастасія Андріївна

Сенів Анастасія Андріївна (19.03.1991-06.07.2023). Львів’янка.

Навчалась у Комунальному закладі Львівської обласної ради «Львівська загальноосвітня санаторна школа №1 І-ІІІ ступенів імені Богдана-Ігоря Антонича». Здобувала освіту у Одеській національній академії зв'язку імені Олександра Степановича Попова.

Після повернення до Львова працювала у 26-му відділенні «Укрпошти», згодом – у Головному відділенні поштового зв’язку. У вільний час захоплювалася вишиванням бісером, літературою, обожнювала тварин. Активно займалася волонтерською діяльністю.

Разом із мамою трагічно загинула 6 липня внаслідок ракетного удару по Львову. У Анастасії Сенів залишилися бабуся та брат з родиною.

Садова Мирослава Андріївна

Садова Мирослава Андріївна (24.07.1963-06.07.2023). Народилася у селі Чертіж Львівської області. Навчалася у Монастирецькому закладі загальної середньої освіти І-III ступенів. Згодом здобувала професійно-технічну освіту у місцевому училищі.

У 1985 році переїхала до Львова. Тут протягом багатьох років працювала у відділі зв’язку Товариства з обмеженою відповідальністю «Львівський автобусний завод» та на хлібопекарні. Захоплювалася кулінарією та вишиванням.

Разом із донькою трагічно загинула 6 липня внаслідок ракетного удару по Львову. У Мирослави Садової залишилися мама, сестра, брат та син із родиною.

Спіжевська Надія Володимирівна

Спіжевська Надія Володимирівна (11.08.1967-06.07.2023) Львів’янка.

Навчалась у Середній загальноосвітній школі №11 міста Львова. Здобувала освіту у Державному навчальному закладі «Львівське вище професійне училище торгівлі та сфери послуг».

У мирний час працювала у торгівельній сфері. Була винятково доброю та доброзичливою людиною.

Трагічно загинула 6 липня внаслідок ракетного удару по Львову. У Надії Спіжевської залишилися син, донька, брат та троє онуків.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, вночі 6 липня під час повітряної тривоги, у Львові було декілька "прильотів", зокрема в об’єкт критичної інфраструктури та у житловий будинок. Сьогодні рятувальники під час розбирання завалів на місці ракетного удару у Львові виявили тіло десятої жертви.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ