Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра у Львові відзначать кращих викладачів християнської етики в області

У Львові відбудеться конференція „Християнська етика в українській школі”, присвячена питанням виховування учнів в дусі християнської етики та моралі. Про це „Гал-info” повідомили сьогодні, 4 березня, у прес-службі Львівської міської ради.
Серед питань, які обговорюватимуть, зокрема питання співпраці церкви зі школою, методика роботи з молоддю. Під час конференції нагороджуватимуть грамотами та цінними подарунками кращих учителів області, священиків та сестер-монахинь, які викладають християнську етику учням.
У обговоренні візьмуть участь начальник управління освіти Львівської міської ради Надія Оксенчук, начальник головного управління освіти і науки Львівської облдержадміністрації Павло Хобзей, ректор Українського католицького університету отець Борис Гудзяк, директор Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Роман Шиян, заступник начальника головного управління освіти і науки Львівської облдержадміністрації Богдана Біляк та методисти, що відповідають за викладання християнської етики, провідні вчителі християнської етики, представники духовенства різних конфесій та інші. Організаторами конференції є міське та обласне управління освіти.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ