Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра в Києві відбудеться «Баль «Меланка-2007»

Завтра в Києві відбудеться урочистий «Баль «Меланка-2007», організований «Львівським товариством у Києві». Про це «Гал-info» повідомив голова Центру політико-правових досліджень Ігор Коліушко.
«Оскільки я є одним із засновників «Львівського товариства у Києві» і членом його правління, то, як зазвичай, беру участь в організації урочистого балу з нагоди святкування старого нового року, і, звичайно ж, у самому балі», – розповів Ігор Коліушко.
На наше запитання, що саме планується під час цьогорічного «Балю «Меланка-2007», Ігор Коліушко відповів: «Я не знаю точно, які дійства заплановані на проведення цьогорічного «Балю «Меланка-2007», оскільки після останнього засідання правління були різні варіанти складу учасників концерту, акторів, які братимуть участь у заході. Тому поки що мені невідомо, хто виступатиме на балі і хто з гостей його відвідає».
«Традиційно це дійство відбувається таким чином, що є накриті столи, на початку і в кінці балу хтось вітає гостей зі сцени, а якісь ансамблі чи окремі виконавці щось заспівають. Ну, така зовсім звичайна подія», – додав член правління «Львівського товариства у Києві».
За словами Ігоря Коліушка, «це дійство насамперед є місцем, де можна зустріти багато знайомих людей, поспілкуватися і просто приємно провести час».
Нагадаємо, що "Львiвське товариство у Києвi" ще два роки тому заявило про себе привселюдними зiбраннями та iмпрезами. Вони стали традицiйними, що пiдтверджує вiрнiсть основних принципiв та пiдходiв до побудови органiзацiї, закладених її iнiцiаторами. Їхнi Староноворiчнi вечори набули значного розголосу не тiльки в Києвi, а й по Українi. «Львівське товариство у Києві» стало першою спробою представлення вихiдцiв зi Львiвщини, котрi живуть i працюють у столицi.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ