Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Володимир Зеленський оголосив про мету своєї робочої поїздки до Катару

У неділю, 4 квітня, Президент України Володимир Зеленський разом зі своєю дружиною, першою леді країни Оленою Зеленською вирушив до Катару для переговорів із керівництвом країни щодо подальшого партнерства.
Фото: facebook.com/president.gov.ua

Про це інформує УНН.

Повідомляється, що Зеленський проведе переговори з Еміром Катару шейхом Тамімом бін Хамадом Аль Тані та прем'єр-міністром, міністром внутрішніх справ Катару шейхом Халідом бін Халіфою Аль Тані.

Він зазначив:

"Я вважаю, що підтримка високої динаміки політичного діалогу на вищому рівні між нашими країнами є важливою складовою подальшого розвитку взаємовигідного партнерства. Високо ціную зусилля Катару, який буквально на очах забезпечив собі гідне місце серед найбільш розвинутих держав світу", – розповів Зеленський.

Президент повідомив, що в Катарі підпише низку комерційно-інвестиційних домовленостей щодо розширення інвестиційного співробітництва між двома країнами.

"Протягом кількох років обидві сторони активно працювали над цими важливими документами. Це складна і наполеглива робота, за яку я вдячний причетним експертам профільних міністерств і установ України та Катару".

Крім того, президент має намір підписати "цілий пакет двосторонніх документів щодо поглиблення співробітництва у правовій сфері та сфері безпеки, а також у галузях продовольчої безпеки, енергетики, молоді та спорту, охорони здоров'я. Також планується підписання документів про взаємне визнання свідоцтв моряка і водійських посвідчень.

Президент додав, що його візит відбувся напередодні 28-ї річниці встановлення дипломатичних відносин між Україною і Катаром.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ