Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зеленський приїде до Польщі з візитом 5 квітня

Президент України Володимир Зеленський відвідає Польщу з офіційним візитом у середу, 5 квітня.

Про це повідомляє канцелярія польського президента.

Керівник Офісу президента з питань міжнародної політики Польщі Марчін Пшидач розповів RMF, що Зеленського запросив президент Анджей Дуда. Зеленський зустрінеться з поляками та українцями у Королівському замку у Варшаві. За словами Пшидача, на зустріч зможуть прийти всі охочі.

Він також наголосив, що візит Зеленського матиме особливий характер – утім наразі не може розкрити всіх деталей. За його словами, попередні візити Зеленського за кордон – до Лондона, Вашингтона, Парижа та Брюсселя – проходили в умовах тиші та секретності та мали робочий характер. Тут йтиметься про офіційний візит публічного характеру. 

"Візит відбувається на запрошення президента Дуди, і, природно, президент Дуда буде першим співрозмовником, і це будуть довгі, широкі розмови не лише про безпекову ситуацію, а й про економічну ситуацію, а також політичні та історичні теми", — додав Марчін Пшидач.

Нагадаємо, востаннє польський та український лідери мали спільну зустріч 10 лютого у Жешуві, коли Зеленський повертався до України після візитів до Великої Британії, Франції та Брюсселя.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ