Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Зеленський вручив ордени рідним загиблих співробітників СБУ

Фото: СБУ
Фото: СБУ
Фото: СБУ
Фото: СБУ
Фото: СБУ
Фото: СБУ
1/3
Як повідомили у прес--центрі СБУ, Президент України вручив ордени «Золота Зірка» рідним загиблих співробітників СБУ

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з родинами загиблих співробітників Служби безпеки України Дениса Волочаєва і Дмитра Каплунова та вручив їм ордени «Золота Зірка».

Нагадаємо, що бійці спецпідрозділу Центру спеціальних операцій СБУ загинули в грудні 2019 року під час виконання бойового завдання на сході країни та були посмертно удостоєні звання Героїв України.

Орден Дениса Волочаєва отримали його дружина та матір.

«Денис Олександрович – герой. Вдячний, що він захищав Україну, наш суверенітет, нашу територіальну цілісність. Я думаю, що для кожного громадянина це – честь. Мої великі співчуття та вдячність», – сказав Глава держави

Нагороду Дмитра Каплунова Президент вручив матері та батьку загиблого.

«Хочу вам подякувати за Дмитра. Я розумію, що це дуже маленька нагорода за таких великих людей. Вони віддали найдорожче – свої життя за наш спокій, за наші життя», – зазначив Володимир Зеленський.

Голова Служби безпеки України Іван Баканов висловив співчуття рідним співробітників СБУ. Він зазначив, що «Золота Зірка» – це символ пам’яті та шани від держави, яку вони захищали.

«Ми вшановуємо пам’ять героїв, які віддали за свободу України власне життя. Але насправді вони стали героями ще тоді, коли присягнули на вірність українському народу, коли обрали непросту роботу – захищати Батьківщину, захищати людей», - сказав очільник СБУ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ