Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Жахлива ДТП на Львівщині: зіткнулися авто та маршрутка, яка везла пасажирів, є жертви

Дорожньо-транспортна пригода сталась 16 вересня близько 22.20 на автодорозі "Львів-Радехів-Луцьк" неподалік села Ременів Кам’янка-Бузького району. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автомобіль "Kia Carens", яким керував 47-річний мешканець райцентру та маршрутний автобус "БАЗ" сполученням Львів-Радехів, за кермом якого перебував 52-річний мешканець міста Радехів. На момент зіткнення у салоні автобуса перебував водій та п’ятнадцятеро пасажирів.

Внаслідок зіткнення водій легковика отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події. Водій та один з пасажирів автобуса також отримали травми та були доставлені у лікарню.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, з початку року зареєстрували понад 400 ДТП за участі тварин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ