Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Жахлива смерть 7-місячного малюка

До чергової частини Мар’їнського ВП Волноваського ВП ГУНП в Донецькій області надійшло повідомлення від бригади швидкої медичної допомоги Курахівської міської лікарні про те, що у с. Антонівка Мар’їнського району помер малюк. Про це повідомила прес-служба прокуратури Донецької області.

За попередньою інформацією, зі слів 33-річного батька, напередодні ввечері він разом із своєю дружиною вживали спиртні напої. Приблизно о 21:00 лягли спати, поклавши 7-місячного малюка разом з собою. Прокинувшись через півтори години, батько не знайшов сина поруч. Оглянувши місце навколо, він побачив малюка у відрі з рідиною для справляння  природних потреб, яке було біля ліжка.

Після невдалої спроби привести дитину до тями, чоловік викликав бригаду швидкої медичної допомоги, але врятувати життя хлопчика лікарям не вдалося. 

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України. 

Процесуальне керівництво здійснює Волноваська місцева прокуратура.

У родині, крім загиблого малюка, проживає ще одна дитина – 5-річний хлопчик. На обліку у службі у справах дітей Мар’їнської районної державної адміністрації та під соціальним супроводом Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді родина не перебувала.

 На теперішній час організовано проведення перевірки з метою встановлення причин та умов, що призвели до смерті немовля.
 
              

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ