Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Жіноча збірна України з біатлону здобула бронзу на чемпіонаті світу

Жіноча збірна України з біатлону у складі Дар’ї Блашко, Юлії Джими, Анастасії Меркушиної та Олени Підгрушної посіла третє місце в естафетній гонці 20 лютого на чемпіонаті світу в словенському Поклюці.
Фото НОК України
Українки відстали від лідерів змагань — команди Норвегії, яка фінішувала з результатом 1 година 10 хвилин 39 секунд, — на 9,2 секунди та використали сім додаткових патронів. На другому місці — команда Німеччини (8,8 секунд відставання, 5 додаткових патронів), - передає Громадське.

Наша команда від самого початку перебувала серед лідерів. На третьому етапі Дар’я Блашко навіть ненадовго вивела Україну на перше місце, але на останньому колі відстала, внаслідок чого команда опустилася на четверте місце.

Зрештою, на останньому етапі Олена Підгрушна "чисто" відпрацювала стрільбу, вийшовши третьою на останнє коло. Там вона ненадовго обійшла німкеню Франциску Пройсс, однак та під фініш вирвалася на друге місце, закріпивши результат своєї команди.

Окрім жіночої збірної, 20 лютого також має відбутися естафетна гонка чоловічих команд. Україну на ній представлятимуть Богдан Цимбал, Дмитро Підручний, Артем Прима та Антон Дудченко. А 21 лютого, в останній день чемпіонату, відбудуться гонки з масовим стартом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ