Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Жодних пультів ДК: огляд бюджетних 32-дюймових телевізорів з голосовим керуванням

Щоб не переплачувати зайві кошти за функціональність ТВ-панелі, зверніть увагу на недорогі моделі з голосовими помічниками.

Ця корисна опція спрощує навігацію, дозволяє встановити розклад роботи пристрою, перемикати канали та регулювати гучність без пульта і натискання кнопок. Пропонуємо ознайомитися з характеристиками телевізорів з 32-дюймовим екраном, що мають попит на українському ринку.

   

Satelit 32H7200WS

Модель з підтримкою Smart TV та функцією голосового керування перетворює звичайний телевізор на зручний мультимедійний центр. ТВ-панель з роздільною здатністю 1366х768 працює на базі платформи Web OS, що забезпечує швидкий доступ до популярних застосунків і спрощений пошук контенту за рекомендаціями. Окрім вбудованого Wi-Fi модуля, телевізор 32 дюймів бренду Satelit оснащено аналоговим і цифровим тюнерами. 32H7200WS також можна використовувати як монітор: на корпусі розташовані роз’єми HDMI, VGA, USB та Jack 3.5 mm. З додаткових переваг — LED-підсвічування, висока контрастність (825:1) і глибокий чорний колір. 

Grunhelm 32H500-GA11V

Модель з голосовим управлінням Google Voice Search працює на базі ОС Android 11. За якість звучання відповідає технологія DOLBY Audio. Завдяки високим показникам роздільної здатності (1366х780) та статичної контрастності (3000:1) зберігається чіткість, деталізованість і плавність відтворюваного зображення.

Ergo 32GFS6500

Стильний 32-дюймовий телевізор бренду Ergo має роздільну здатність 1920х1080 пікселів і частоту оновлення кадрів 60 Гц, що є гарантією плавного та чіткого відтворення динамічних сцен. Вбудована пам'ять пристрою складає 8 Гб, оперативна — 1 Гб. Для під’єднання комп’ютерної периферії та використання моделі як монітору на корпусі передбачено 2 HDMI-роз’єми та USB-порт. 32GFS6500 оснащений двома окремими ніжками, тому його можна встановити на стіл або повісити на стіну (кріплення — VESA 200X200 мм). Конкурентні переваги моделі — підтримка технологій Neo Vision для покращення якості зображення і DBX-TV, що забезпечує чистоту звучання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ