Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Журналіст із Данії помив вікно потяга "Укрзалізниці"

Журналіст з Данії Йоганнес Вамберг Андерсен перед поїздкою потягом "Укрзалізниці" вирішив помити вікно свого купе, адже був обурений тим, що воно брудне.

Про це пише ВВС.

4 квітня журналіст опублікував на своїй сторінці у Facebook допис із фотографією, де він у піджаку миє вікно. Під ним чоловік підписав данською та англійською:

"Воскресіння" - з Великоднем!"

Також він додав:

"Прибирати УЗ непросто, але це треба зробити, еге ж?" 

У розмові з BBC News Україна він пояснив: "Давно знайомий з відсутністю чистоти ззовні та всередині українських вагонів, тому й вирішив помити. А взагалі я хотів показати дітям красу України з вікна потяга".

Спочатку він намагався відтерти бруд вологими серветками зсередини, але намарно. Тоді на одній зі станцій він придбав швабру та мийний засіб, щоб помити своє вікно у вагоні.

Зізнається, що хотів купити білети у вагон, в якому їде начальник потяга, бо такі вагони зазвичай новіші. Але не зміг, тому підготувався до прибирання.

За словами чоловіка, він давно планував щось подібне.

Додатково

Йоганнес Вамберг Андерсен  майже 20 років з невеличкими перервами живе і працює в Україні. Тут разом з дружиною він відкрив невеликий бізнес данських фрикадельок.

Журналіст каже, що довго намагався достукатися до чиновників на різних рівнях щодо реформ на "Укрзалізниці", але поки без успіхів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ