Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Журналістів просять "обмежити свою присутність" завтра на сесії Львівської облради

Засідання сесії Львівської облради, яке відбудеться завтра, 12 березня, не рекомендують відвідувати журналістам та помічникам депутатів через коронавірус. Про це йдеться у повідомленні голови Львівської облради Олександра Ганущина на Facebook.

"Після консультацій з юристами, головами депутатських фракцій груп та медиками та у зв’язку із запровадженням від завтрашнього дня в Україні карантину через загрозу коронавірусу у Львівській обласній раді прийнято рішення проводити сесію, яка має відбутися 12 березня, з низкою обмежувальних заходів.

Отож, звертаємось до представників ЗМІ та громадськості:

Просимо обмежити свою присутність на завтрашньому засіданні. Нагадуємо, ТРК ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ, як звично, здійснюватиме онлайн трансляцію. Усю необхідну для вас інформацію ви зможете отримати з веб-сайту облради, звернувшись до працівників пресслужби (Уляна Лаврик +380986449964), які готуватимуть та розсилатимуть для ЗМІ пресрелізи, також «Перший Західний» (Ольга Цап +380504307700) зможе поділитися усім необхідним для тележурналістів відеоматеріалом. За результатами сесії буде підсумковий коментар на ФБ-сторінці Львівської обласної ради, звичного брифінгу за підсумками не буде;

  • усіх помічників депутатів, які відвідують сесії, просимо також обмежити свою присутність у сесійній залі та робочих приміщеннях і стежити за перебігом сесії через онлайн трансляцію;
  • кількість працівників апарату, які забезпечують роботу ради, буде зведена до мінімуму.
  • пленарне 12.03.2020 року засідання зробити максимально стислим у часі та за кількістю питань, працювати в режимі «без обідньої перерви» ;
  • усім присутнім перед пленарним засіданням буде проводитися температурний скринінг та впродовж усього часу чергуватимуть медики у відповідності до протоколу.

Просимо з розумінням та повагою ставитися один до одного. Сподіваюсь завтра на конструктивну та плідну швидку роботу депутатського корпусу, без зайвого популізму та розповсюдження паніки.

Усі заходи ми запроваджуємо задля нашої з вами безпеки і переконаний, лише за дотримання основних рекомендацій медиків ми зможемо уникнути розповсюдження небезпечної хвороби COVID-19", - написав Олександр Ганущин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ