Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Зі Львівщини на фронт передали ще 25 «швидких» для військових

Сьогодні, 12 грудня, компанія SoftServe та благодійний фонд «Відкриті очі» у співпраці зі Львівською ОВА передали військовим ще 25 автомобілів швидкої допомоги.

Автівки допоможуть медикам забезпечити швидку евакуацію поранених бійців, повідомляють на сайті ЛОДА. 

«Сьогодні ми передаємо повністю укомплектовані машини швидкої медичної допомоги, якщо підрахувати кількість обладнання в усіх 175 машинах, то це більше, ніж 500 одиниць - воно потрібне саме для реанімації важкохворих та поранених. Деякі машини обладнані так, що в них можна робити надскладні медичні маніпуляції під час руху транспорту та зберігати стабільний стан пораненого під час транспортування в лікарню чи стабілізаційний пункт. Наша компанія зараз має дві великі цілі: перша – продовжувати працювати, надавати сервіси нашим клієнтам, щоб підтримувати компанію, працівників та економіку, друга – благодійність та волонтерство», – розповів співзасновник, голова Ради директорів SoftServe Ярослав Любінець.  

В межах проєкту вже придбали, укомплектували та передали на фронт 175 автомобілів швидкої допомоги та медичної евакуації. Усі автомобілі також додатково укомплектовують дефібриляторами, апаратами штучної вентиляції легень, кисневими концентраторами та іншим обладнанням на запит військових.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ