Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Зі Львівщини відправляться 16 повнопривідних позашляховиків для евакуації

Фото: ЛОВА
Фото: ЛОВА
Фото: ЛОВА
Фото: ЛОВА
Фото: ЛОВА
Фото: ЛОВА
1/3
«Швидкі» поїдуть на Луганщину, Донеччину, Херсонщину, Харківщину, Черкащину, Чернігівщину, Одещину й Житомирщину.

Як розповів начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, 16 повнопривідних позашляховиків передали швейцарська благодійна асоціація «Free Ukraine» та Міністерство охорони здоров’я України в межах проєкту 100 автомобілів «швидкої» для відновлення національної системи медицини катастроф та ініціативи «1000 автомобілів свободи».

"11 транспортних засобів, які передали сьогодні, придбали коштом громадян Канади у межах проєкту "Ukraine Humanitarian Appeal", його започаткували Канадсько-Українська Фундація та Конгрес українців Канади. 5 – за підтримки компанії AstraZeneca, посольства України у Сполученому Королівстві Великої Британії та "Free Ukraine", – зазначив Козицький. 

Він подякував за співпрацю Почесному консулу Канади у Львові Оксані Винницькій-Юсипович. Також очільник ЛОВА додав, що до придбання 100 автомобілів «швидкої» долучились Всесвітня організація охорони здоров’я, Міністерство закордонних справ і в справах Співдружності націй Великої Британії, благодійні організації «British-Ukrainian Aid», «Aide Médicale et Caritative France-Ukraine», «Yellowblue Force Foundation», проєкт підтримало Посольство України у Швейцарії.

"Ці автомобілі – тисячі врятованих життів. Дякую всім причетним до реалізації проєкту. Цінуємо вашу людяність та допомогу", – наголосив він. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ