Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ЗІР – інформаційний сервіс, орієнтований на сучасні вимоги платників податків

В Дрогобицькому управлінні ГУ ДПС у Львівській області нагадують про загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс (ЗІР) – сервіс, який надає можливість платникам податків мінімізувати витрати часу на отримання інформації. Про це Гал-інфо повідомили сьогодні, 31 січня, у прес-службі Трускавецької міської ради.

Зокрема, і самостійно ознайомитись із:

- відповідями на запитання щодо оподаткування, єдиного внеску та іншого законодавства, контроль за додержанням якого покладено на ДПС, з якими платники податків звертаються до Контакт-центру ДПС;

- нормативно-правовими документами та останніми змінами в законодавстві;

- діючими ставками податків та зборів, податковим календарем;

- актуальними питаннями щодо отримання електронних довірчих послуг тощо.

Платників податків запрошують відвідати ЗІР або його мобільні додатки та скористатись новою функцією – «Зворотній зв’язок».

За допомогою форми «Зворотній зв’язок» ЗІР платники податків мають можливість оперативно отримати на електронні адреси від Контакт-центру ДПС відповіді на запитання, що належать до компетенції ДПС.

Скористатись ЗІР можна через офіційний вебпортал ДПС (вкладка «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс») або безпосередньо в Інтернет-мережі за адресою: zir.tax.gov.ua.

Мобільні додатки можна безкоштовно завантажити на власні мобільні пристрої скориставшись інтернет-магазинами: App Store та Google Play.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ