Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Знову “скулись”: дату остаточного впровадження е-квитка вкотре перенесли

У Львові роботи з впровадження е-квитка частково призупинено у зв’язку з масовим виїздом чеських підрядників. Нову чітку дату наразі невідомо. Про це повідомили на сьогоднішній постійній комісії транспорту, зв’язку та міської мобільності.
фото - пресслужба ЛМР

Оскільки по проєкту електронного квитка виникли проблеми, такі як неготовність до роботи валідаторів, неспівпадіння рейсів і ще багато інших “Львівавтодор” звернувся до підрядника — чесько-українського концерну Mikroelektronika&Softserve. Відтак до Львова приїхала команда, однак, як бачимо, ненадовго. 

“Чеським підрядникам у зв’язку з запитом їхнього уряду потрібно повернутись в Чехію. Попросили дозволу на відбуття через те, що є загроза війни в Україні, що відповідно несе загрозу життю їхнім працівникам. Вони не відмовляються від роботи, але просили працювати віддалено з питань, що стосуються електронного квитка”, - зазначив директор ЛКП “Львівавтодор” Микола Власюк.  

На комісії зазначили, що для них це є проблемою, адже люди потрібні в місті для того, щоб побачити реальний стан роботи обладнання. Також варто зазначити, що новий план розгортання АСОП, який запропонувала інша сторона, ще досі не погоджено ЛКП “Львівавтодором”.

Зазначимо, як розповіли на комісії, з моменту впровадження першого етапу, транспортні картки завалідовано понад 50 тисяч разів. Нагадаємо, з 13 січня пільговикам, які отримали карту “Леокарт” можна здійснювати валідації в будь-якому транспорті міста. Наразі персоналізовані карти “Леокарт” отримали 37 тисяч осіб та надіслано понад 106 тисяч заявок від населення. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ