Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Зняли з картки понад 26,5 тис. грн: на Львівщині жінка постраждала від шахраїв

17 вересня у Пустомитівський відділ поліції звернулася 57-річна мешканка одного з сіл району, яка повідомила, що їй надійшло СМС-повідомлення від невідомої особи, в якому йшлося, що її банківську карту заблоковано, а тому слід терміново надати дані картки. Про це повідомили 18 вересня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото ілюстративне

Після цього з її рахунку було знято кошти в сумі понад 26,5 тисяч гривень.

За фактом відкрито кримінальне провадження, правоохоронці вживають усіх заходів для встановлення особи, причетної до шахрайства.

Поліцейські застерігають: щоб не стати жертвою шахрайства з банківськими картками, у жодному разі не надавайте свої персональні дані, номер та строк дії банківської картки, PIN-код, CVV2/CVC2 коди, паролі до Інтернет-банкінгу, кодове слово або іншу інформацію невідомим особам, навіть якщо вони називаються співробітниками банку.

Також не відповідайте на СМС-повідомлення, в яких вас просять надати персональну інформацію для розблокування карток, надіслані він невідомих осіб чи нібито від імені банку.

У разі отримання подібних дзвінків чи СМС-повідомлень слід зателефонувати до банківської установи (номер гарячої лінії вказаний на вашій картці чи на офіційних сайтах банків), а також звернутися до поліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ