Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Зроби добро просто так: у Львові відбудеться благодійний проект

В грудні у Львові відбудеться акція "Просто так", щоб напередодні новорічних свят приділити увагу самотнім людям та людям з інвалідністю.

На все місто нарахували 630 людей, яким потрібна допомога, кажуть організатори.

"Кожен з нас у своєму листі до подарунків рідним може додати ще олію, рис, "миколайчика" або пряник, чи зробити пожертву на рахунок організації (лише 50 грн = чашці кави), або взяти участь у благодійних майстер-класах. 630 самотніх людей з інвалідністю отримають трішки уваги. Просто так. Від інших львів'ян. Напередодні свят", - зазначають ініціатори акції.

9 грудня о 12 год. у Майстерні пряників "Юрашки" на вул. Краківській, 14 проводитимуть прес-майстер-клас "Пряники своїми руками". Охочі зможуть долучитись і зробити для стареньких пряник власноруч.

В рамках акції "Просто так" відбудуться й інші благочинні майстер-класи. 14 грудня - Арт терапевтична майстерня.

14 та 15 грудня - Карта мрій, планувальний майстер-клас. А кожної п'ятниці відбуватиметься ще й різдвяна майстерня для дітей.

Організатори мають на меті зробити свято для самотніх людей з інвалідністю, організувати необхідну кількість подарунків для них, привернути увагу львів'ян до тих, хто потребує допомоги, до однієї із найвразливіших категорій.

Подарунки для стареньких можна принести за адресою вул. Коновальця, 7, попередньо зателефонувавши за номером +380 67 332 1500

Телефон для зв'язку: 097 649 80 30

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ